2011. október 8., szombat

2. rész

-Igen? -kérdezte, és remélte, hogy bátyja nem hallja ki a félelmet a hangjából.
-Az a helyzet, hogy- Mélyen beszívta a levegőt majd az orrjukán kifulyta, miközben testvére idegei pattanásig feszültek.- A fiuk aggódnak érted.- nyögte ki miközben felpillantott cipője tanulmányozásából.Bill nagyon megkönnyebbült ugyan akkor meg is lepődött. Miért aggódnak érte?
-Miért?-kérdezte.
-Gustav szerint kezdesz úgy kinézni mint egy zombi-Arra az édes féloldalas mosolyra húzta a száját aminek az énekes alig tudott ellenállni.-Bár szerintem ez enyhe kifejezés- Aggódás költözött a szemébe és úgy nézte öccsét tetőtől talpig. Bill belepirult a nézésébe és inkább elkapta tekintetét.- szóval David azt szeretné, ha kivennél néhány szabadnapot.
-Mennyit?-Kézdezte rögtön, de azonnal meg is bánta, mert mikor felnézett, szeme találkozott a fonatos, mélybarna íriszeivel, és elveszett bennük. Hirtelen meg akarta csókolni, érezni akarta az egész testével, igazán csak akkor tudatosult benne, hogy ő kell neki senki más.
-Úgy egy hetet.
-Ok..-válaszolta Bill és szó nélkül be ment a szobába. Levette pólóját mert hirtelen nagyon melegnek érezte testét. Ez egész lénye izzott, és szíve azt mondta, hogy menjen ki Tomhoz és teperje le a kanapéra, de tudta, hogy ezt nem teheti, bármennyire is vágyik rá. Bement a fürdőszobába, Megszabadult többi ruhájától is, hogy hideg vízzel lehűtse magát. Ábrándozva nézett maga elé, miközben megnyitotta a csapot. Hirtelen érte a jeges víz, amitől felsikoltott. Szája elé kapta a kezét, és próbálta lenyugtatni hevesen dobogó szívét. 
-Bill, jól vagy?-Hallotta bátyja hangját a közelből.-Oda bent vagy?
-Ííí...ígen, itt vagyok.-válaszolta.
-Valami baj van? Sikoltást hallottam.-Mondta, miközben benyitott a fürdőszobába. Az ajtóban megállt, és szótlanul nézte öccsét, akit semmi nem takart, és próbálta magát szégyenlősen összehúzni a fekete hajú előtt. - Bill..
-Tom?
Tom hirtelen megtette azt a köztük lévő kis távolságot, és öccsét, testével a falhoz nyomva, szájon csókolta. És Bill viszonozta.



3 megjegyzés:

  1. huu.. ez kicsit gyors volt, de tetszett, hogy Tom a lényegre tért egyből :))) nem teketóriázott sokat, Bill vajon akarja-e. úgy bírom az ilyen részeket amúgy, mert kialakul bennem egy kép a következő részről, és szinte 100%, hogy nem az lesz, amire számítok. de ez csak jó :)))
    ügyes vagy! :D
    puszillak ^^)

    VálaszTörlés
  2. Köszi, azért volt ilyen "gyors" ahogy te mondtad, mert úgy éreztem nem tudom tovább húzni, kialakult bennem még néhány részötlet, meg is írtam, de nagyon zsírszegényre sikeredtek.
    Amúgy nem tudom hogy az lesz e amit te gondolsz, vagy nem , mert egyenlőre 3 fajta cucc között ingadozom.
    Köszi, hogy komiztál :D

    VálaszTörlés
  3. Rohadt jó!
    Folytasd hamar!!! :D

    VálaszTörlés